Header Ads

ÚJ FEJLEMÉNYEK! KIDERÜLT a sokkoló igazság! EZÉRT lett öngyilkos Gábor! Csak ERŐS idegzetűeknek:Megtalálták a hétfőn eltűnt Gábort...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász... Értesüléseink szerint a fiú öngyilkos lett. A tragikus hírt annak a fiatalnak az édesanyja közölte, aki még hétfőn reggel tűnt el nyomtalanul. Hétfőn reggel tűnt el a 16 éves Tisza Gábor, aki iskolába indult, ám oda már nem érkezett meg.
Édesanyja, Lovas Edina szerint a tini eltűnésében egyértelműen közrejátszhatott, hogy a sulijában folyamatosan szekálták az osztálytársai. Gábor édesanyja időközben a Facebookon közzé tett posztjában közölte a tragikus hírt: megtalálták a fia holtestét. "Meglett a fiam, de sajnos már túl kèső!!! Meghalt" - olvasható a frissített posztban. Korábban azt írta a fiú anyja, hogy a gyermekének problémái voltak az iskolában, mert piszkálták és cikizték a társai, s valószínűleg ez állhat az eltűnése mögött.
Megkerestük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát az ügyben, ahol azt a választ kaptuk, Fedor Rita szóvivőtől, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Értesüléseink szerint a fiú öngyilkos lett.
loading...