Header Ads

Ledöbbent az ország! Rubint Réka EZZEL a képpel jelentette be a csodálatos hírt! ERRE senki nem számított..! 9 hónap múlva...


Ma ünneplik a 19. házassági évfordulójukat Schobert Norbiék. Rubint Réka a különleges nap alkalmából az Instagram-oldalán emlékezett vissza a megismerkedésükre és a házasságuk történetére. "20 évvel ezelőtt 1 hónap udvarlás és 10 nap együttélés után megkérdezted tőlem: “Elkísérsz-e egy életen át?” Én azt feleltem: IGEN" – mesélte el a gyönyörű emléket Réka. Kevesebb mint egy év jegyesség után házasodtak össze.
"9 hónap múlva a feleséged lettem!" – emlékezett vissza Réka. – "Épp 19 évvel ezelőtt." "Azt, hogy mennyire Szeretlek, Féltelek és mennyire Te jelented nekem a Mindent … arra nincsenek szavak! Te vagy a másik felem. A részem. A szerelmem. A társam. Az örömöm. A fájdalmam. A mindenem" – fogalmazta meg. Az elmúlt napok rengeteg aggodalmát és félelmét is megemlítette a bejegyzésében. "1 héttel ezelőtt kétségbeesve könyörgött a lelkem Érted! Hogy ne történjen semmi baj … hogy 30-40 év múlva is Hozzád bújva tudjam elmondani azt, hogy Te jelented a Mindent! Boldog 19. házassági évfordulót Szerelmem!" – üzente a férjének, amiről egy ritkán látott képet is közzétett közösségi oldalán:
loading...