Header Ads

Összetört az egész ország!! Meglehet Mészáros Lőrinc drasztikus fogyásának a titka. Egyesek szerint halálos beteg. EBBEN a súlyos és gyógyíthatatlan betegségben szenvedhet a milliárdos vállalkozó:


A vilagunk.hu cikke: Az utóbbi időben a médiának volt mit csámcsognia Mészáros Lőrincen. Ezt legfőképpen az új szerelmének Várkonyi Andreának köszönhettük. Az ország leggazdagabb embere hetedhét határra szóló esküvőt szervezett a párjával, melyre azóta is várunk, bár lehet, hogy már megtartották titokban. A vállalkozó mindenhol büszkén viseli az eljegyzési gyűrűjét és költöznek a 3 milliárd forintot érő budai szerelmi fészekbe.
Ahogy a Blikk is megírta, Lőrinc szinte megfiatalodott mióta Andreával van. Odafigyel a külsejére, rendkívül lefogyott és lecserélte a gardrobját is. A képeket nézegetve legalább 20-25 kilótól szabadult meg. Képesek vagyunk egy év alatt leadni ekkora felesleget és még pirulákra sincs szükség. Egy teljes életmódváltással, egészséges étkezéssel még durvább diéta nélkül is sikerülhet, azonban a visszahízás esélye meglehetősen magas. Egy ilyen fogyás esetén még plasztikai beavatkozásra is szükség lehet, hogy eltávolítsák a felesleges bőrfelületet.
A lógó bőr esztétikailag nem valami megnyerő. Szakértők megvizsgálták az új fotókat és nem tartják kizártnak, hogy szemhéjplasztikán már átesett Lőrinc. Egyes információk szerint, azonban a fogyás mögött más dolog áll. Belsős információk szerint a vállalkozó hasnyálmirigyrákkal küzd. Egy ilyen halálos betegség kéz a kézben jár a drasztikus fogyással. Az ilyen típusú daganatos megbetegedés 50 éves kor felett az életkorral párhuzamosan gyakoribbá válik. A webbeteg cikke szerint 65 és 80 éves kor között a leggyakoribb és leginkább a férfiakat veszélyezteti. Magyarországon a rákos megbetegedések közül a hetedik leggyakoribb. A legfőbb kockázati tényező a dohányzás és az elhízás. Az elszívott cigaretták számával egyenes arányban nő a kialakulásának kockázata. Nagyon alattomos betegség.
A tünetei rendszerint túl későn jelentkeznek. Felismerésekor általában már nem lehet operálni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben! Forrás
loading...