Header Ads

Na már csak EZ hiányzott.. Bejelentették 2021. év legrosszabb hírét!! Oltottak figyelem! ILYEN ÚJ intézkedések jönnek! EZ LESZ AZ igazi feketeleves!


Egyesült Királyság: a kétszer oltottak között arányaiban több a fertőzött, mint a nem oltottak között a hivatalos brit adatok szerint a 40-79 évesek korosztályában. A kétszer oltottak között több a fertőzött, mint az oltatlanok közt! Ha az iskolába való visszatérés újabb hullámot eredményez Angliában – márpedig a Leicestershire-ből és Skóciából származó adatok erre utalnak – akkor kemény ősz elé néznek - és a kórházak ismét komoly nyomás alá kerülhetnek.
A brit kormány oltásfelügyeleti jelentéséből származó új adatok szerint ugyanis a 40 és 79 év közötti korcsoportban a fertőzöttek túlnyomó többsége kétszeresen oltott (lásd alább).
A delta variáns keresztülhúzza a vakcinától vártakat? Meglepő a kettős oltással rendelkezők körében tapasztalható magasnak tűnő fertőzöttségi előfordulási arány. Vezető tudósok szerint a magyarázat legalább részben az, hogy "a vakcina hatékonysága nem olyan jó, mint szeretnénk a Delta variáns esetében". Persze, fontos megjegyezni, hogy a súlyos megbetegedések lényegesen ritkábban fordulnak elő a beoltott fertőzöttek között, mint a nem oltottak között - írta a www.itv.com, hozzátéve: meglepő, hogy ezek a statisztikák eddig kevés figyelmet kaptak, és így kevés vitára adtak alkalmat,írja a lap. Forrás
loading...