Header Ads

MOST ÉRKEZETT! TRAGÉDIA! Robbanás volt a magyar erőműben, az igazgatót mentőhelikopter vitte kórházba! EZ történt pontosan:


Egyelőre nem tisztázott körülmények között robbanás történt a kiskörei vízerőműben hétfőn kora délután – tájékoztatta a Heolt Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi sajtószóvivő. Az RTL híradója szerint többen megsebesültek, köztük az üzem igazgatója is súlyos sérüléseket szenvedett, őt mélyaltatásban, mentőhelikopterre vitték a kórházba.
A Heol.hu információi szerint hétfőn 14 óra 37 perckor érkezett a bejelentés katasztrófavédelmi igazgatósághoz, miszerint robbanás történt az erőműben. A helyszínre a tiszanánai és az abádszalóki önkormányzati, valamint a tiszafüredi és a hevesi hivatásos tűzoltók vonultak ki, majd a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai is bekapcsolódtak a mentési munkálatokba. Nagy Csaba elmondta, hogy a tűzoltók négy embert hoztak fel a vízerőmű alagsori épületéből, akiket átadtak a mentőknek. A felderítés és a helyszín biztosítása továbbra is folyamatban van. Magyar Csilla, Kisköre polgármestere a Facebookon azt írta az eset kapcsán: – Üzemi baleset történt az erőműben, a tűzoltók, a mentők és a rendőrség tette és teszi dolgát. A hivatalos tájékoztatást mind a hatóságok, mind az erőmű vezetése meg fogja tenni. Kérek addig mindenkit komoly önmérsékletre a találgatásban, kommentelésben. A sérültek és hozzátartozóik nyugalma érdekében ne kombináljon senki. Mindenki úgy segít, ahogyan tud, az is segítség, ha nem gyártunk elméleteket, ha imádkozunk a teljes gyógyulásért! Legyünk, maradjunk ebben a vészhelyzetben is emberek! Köszönöm! Forrás
loading...