Header Ads

MOST érkezett a lesújtó hír Judyról!! Mélyen gyászolnak a rajongók! Szomorú TRAGÉDIA történt a magyar sztárral és társával:


ITT a drámai diagnózis: Tüdőszűrőn derült ki Judy gyógyíthatatlan, rettenetes betegsége! Bármikor megtörténhet a tragédia… Eddig csak nagyon kevesen tudták, hogy a népszerű énekesnő, Judy és testvére öröklött betegségben szenved, ami miatt bármikor veszélybe kerülhet az életük, ugyanis gyenge szövetű a tüdejük. S ha mindez nem lenne elég, Judynak korábbi autóbalesetében a bordája átszúrta a tüdejét.
Szerencsére azóta nem súlyosbodott betegsége, mégis nagyon kell vigyáznia magára. Maja születésekor az egész család biztonsága érdekében is levették a kislány köldökzsinórvérét – írja a lap. Az énekesnő már felnőtt volt, amikor megtudta, milyen fejlődési rendellenességgel született. „Nálam egy tüdőszűrés alkalmával diagnosztizálták a betegséget.
Foltot találtak a tüdőmön, és ez minden egyes alkalommal így van – magyarázza Judy a magazinnak. – Tulajdonképpen nálam a baleset után vették észre, hogy gyenge szövetű a tüdőm. – Judy életét a kislánya mentheti meg! – „Bármikor kilyukadhat a tüdőm”-mondta el Judy! Forrás
loading...