Header Ads

Most érkezett a lesújtó hír Bodrogi Gyuláról! Hirtelen történt az egész, nem is számítottak rá! Mindenkit megdöbbentett, ami vele történt!Budapest – Bár javul Bodrogi Gyula állapota, még mindig vannak fájdalmai a bordatörése óta. Kedvese, Angéla óvja is őt, próbálja rávenni arra a színészt, hogy minél kevesebbet mozogjon, ám ebből a szempontból nem a „legjobb beteg”, ugyanis nem tud nyugodtan otthon ülni. Mint mondja, börtönben érezte magát a kényszerpihenő alatt. – Angéla mindig rám szól, hogy ne izegjek-mozogjak, és itthon szinte semmit nem enged, hogy én csináljak meg.
Ha bárhová megyek, jelentenem kell neki, és szinte csak a mosdóba enged ki nyugodt szívvel – kezdte lapunknak a Nemzet Színésze, aki augusztus végén sérült meg egy színházi próbán, amikor leesett egy dobogóról.– Még mindig vannak fájdalmaim ha tüsszentek, vagy ha egy nagyobb levegőt veszek nyilall, szúr az oldalam, és az alvás is nehezen megy, mert nem tudok a bal oldalamra feküdni, de nem panaszkodom, mert túléltem nagyobb sérülés nélkül a zuhanást – folytatta Bodrogi.
– Az orvosok mondták, hogy pihenjek sokat, de vannak előre betervezett munkák, nemrég voltam forgatni, mert nem akartam, hogy rám várjon a produkció. Persze a feleségem nem örült ennek, de nekem, aki mindig jön, szalad, rohan ez a kényszerpihenő olyan volt, mint egy szobafogság, börtönben éreztem magam, hogy otthon kell lennem állandóan. Persze megpróbálok vigyázni magamra, de az orvosaim biztosan nem örülnének ha megtudnák, hogy már voltam dolgozni. A népszerű művész reméli, hogy minél hamarabb visszatérhet a színpadra, hiszen mint elmondta, a munka élteti. – Én azt tervezem, hogy jövő héttől mennék próbálni, de lehet, hogy ez még korai. A forgatás után is éreztem, hogy picit nehezebben ment a munka, de türelmesnek kell lennem magammal, mert ha most elkapkodom a visszatérést, akkor annak később jöhet a negatív hatása – tette hozzá Bodrogi Gyula.
Kilencvenhez közel is aktív Bodrogi Gyula idén áprilisban lett 87 éves, ám állítja, kora nem akadályozza meg őt semmiben. A Nemzeti Színházban éppen premierre készül, ezen felül öt darabban is játszik, a József Attila Színházban pedig két szerepe is van. Emellett forgat, a nézők legutóbb a TV2 Doktor Balaton című sorozatában láthatták. – A munka az életem, amíg bírom csinálom majd. Szerencsére már megtehetem, hogy csak olyan szerepet vállalok el, ami tetszik, és ezt nagyon élvezem. Minden felkérésért hálás vagyok, de mindenáron nem akarok már játszani – mondta Bodrogi.
loading...