Header Ads

Meghozta a bíróság Aurelio hivatalos ítéletét! Az egyik LEGSÚLYOSABB büntetést kapta!! EZT figyeljék: - Önök szerint megérdemli?


Az egykori ValóVilág győztes szerda reggel érkezett a bíróságra szerelmével, Dominikával. Az ügyész 6 év 2 hónap börtönben letöltendő büntetést kért Aurelióra, mivel több súlyosbító körülmény is volt. Az utolsó szó jogán Aurelio a könnyeivel küszködve beszélt és elmondta, hogy igazságtalanul hurcolták meg.
Majd 13 órakor meg is született az ítélet, azonban Aurelio teljesen összetört és még az ítélethirdetés előtt elhagyta a bíróságot, mivel a tárgyalás olyan pszichés megpróbáltatást jelentett neki, hogy már nem bírta. A bíróság végül első fokon bűnösnek találta a VV-sztárt és négy év börtönre ítélték, három évre eltiltották a közügyektől, illetve legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat. Aurelio ügyvédje fellebbezést nyújtott be az ítélettel szemben.
Ráadásul, mivel Aureliónak egy korábbi ügye miatt volt már 1 év 2 hónap felfüggesztettje, így most azt is hozzácsapták, így az összbüntetés: 5 év 2 hónap letöltendő szabadságvesztés, egyelőre nem jogerősen.(2019). 2021 ben Másodfokon folytatódott VV Aurélió emberrablási pere. Megérkezett a Szegedi Ítélőtáblára Aurelio, akinek emberrablás miatt kell bíróság elé állnia. Az egykori ValóVilág-nyertes idegesen érkezett a másodfokú tárgyalásra, ahol arról döntöttek, hogy helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés volt. Aurelio ideges volt, látszott rajta, hogy félt attól, ami rá vár.
Jogi tanácsadóival konzultált, akik próbálták jó tanácsokkal ellátni és megnyugtatni. A sértett nem jött el a tárgyalásra. Aurelio jogi képviselője indítványt tett a bíróságon, hogy idézzék be azokat a szakértőket, akik Aurelio elmeállapotát vizsgálták. A botrányhősről korábban készült szakértői vélemény szerint Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. A védelem szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére. Döntött a bíróság az indítvány kapcsán:
Helyt adott a bíróság az ügyvéd indítványainak, így szeptemberben lesz csak ítélet. Aurelio a hír hallatán zokogni kezdett, könnyebben tört ki, nem is tudja abbahagyni a sírást. Mint azt korábban megírtuk, 2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori ValóVilág-nyertes több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle az általa eltulajdonított pénzösszeget.
loading...