Header Ads

LEHULLT A LEPEL: A doktor aki műtötte Norbit elmondta az igazat! Schobert Norbi EMIATT kaphatott stroke-ot az orvos szerint! EZ nagyon durva..! UPDATE fogyasztók! MOST JÓL FIGYELJETEK:


Schobert Norbi néhány napja kórházba került, stroke-ja volt, azonban elmondta, hogy az orvosok nem találtak nála szervi problémát, és azt gondolja a túlhajszolt életmód miatt kaphatott stroke-ot. Dr. Tőzsér Berta Mária szakorvosjelölt azonban másként látja a helyzetet, szerinte a ketogén étrend lehet a hibás.
A szakember a osztotta meg a meglátásait: "Azzal kezdeném, hogy őszintén kívánom, hogy gyors és alapos gyógyulása legyen.És azzal folytatnám, hogy az általa is hirdetett ketogén étrend, pláne olyan erősen feldolgozott élelmiszerekkel, mint amilyenek az ő termékei, nem egészséges. Aki ezt követi, a sztrókot, szív- és érrendszeri megbetegedéseket kockáztatja még akkor is, ha a ketogén étrend segített neki lefogyni.
Nem minden a fogyás és nem elég a rendszeres sport sem.Az egészséghez valóban egészséges, tudományosan is bizonyított, evidenciákon alapuló étrend kell, ez pedig a teljes értékű növényi étrend, ami ráadásul fenntartható is. Ez utóbbi sem egy elhanyagolható szempont 2021-ben...Kívánom, hogy képes legyen a saját és családja érdekében is belátni ezt és váltani, amíg még nem késő." Forrás: EgészségKalauz
loading...