Header Ads

LEHULLT A LEPEL: Bíróság előtt vallott Mészáros Lőrinc!! Ennyi év után KIDERÜLT az igazság! Elmondta Ő e Orbán Viktor strómanja! Csak ERŐS idegzetűeknek:


Mészáros Lőrinc: "Hogy lennék Orbán Viktor strómanja? Ez vicces egy kicsit." Interjút adott a 444-nek a felcsúti polgármester-vállalkozó, aki nem tudja felmérni már, mekkora a cégei vagyona. "Nyert ma közbeszerzést?" "Nem tudom." "Igen, nyert kettőt, gratulálok!" Ezzel a dialógussal indul a 444.hu videója, amiben újságírójuk Mészáros Lőrincet kérdezi arról, vajon észben tartja-e pontosan az elnyert közbeszerzéseit.
Mészáros azt válaszolta: egy 20 ezer alkalmazottat foglalkoztató cégben nehéz megmondani, hogy pontosan mi történik. "Néha én is maguktól értesülök, hogy mi történt a cégemben" - tette hozzá. Amikor arról érdeklődött a riporter, hogy mennyi pénze van, Mészáros egy kérdéssel felelt: "Azt gondolja, hogy az ember így össze tudja adni, hogy miből tevődik össze a vagyona?" - tudakolta, majd kijelentette: a saját készpénzállományát fel tudja mérni, de a cégeiét nem. Azoknak, akik azt gondolják, hogy stróman, nem üzen semmit: "Az elég üzenet, amit teszek, illetve, amit cselekszek" - fogalmazta meg Mészáros Lőrinc.
A videóból (lentebb megtekinthető) az is kiderül: a vállalkozó nem gondolja, hogy Orbán Viktor strómanja lenne, és az általa megvásárolt megyei lapok mindegyike független. A polgármester szerint nem árt a miniszterelnökkel való barátságának az, hogy ő nagyságrendekkel többet keres: „Ő politikus, én üzletember vagyok” - jelentette ki. Mészáros elmondta, hogy kölcsönösen megajándékozzák egymást a kormányfővel karácsonykor, Orbán egy üveg bort szokott neki adni, arra viszont nem tért ki, ő mit ad neki. Ellenben megjegyezte: „Nekem meg vannak borászataim”. A jövőről szólva megemlítette, hogy szívesen beszállna a paksi bővítésbe és a Budapest-Belgrád gyorsvasút építésébe is, de az sem lehetetlen, hogy vesz még egy focicsapatot Lengyelországban vagy Csehországban.
   
loading...