Header Ads

GYÁSZOL AZ ORSZÁG! 30 évesen meghalt ez a fiatal lány! Csak 4 munkahellyel tudott megélni.. FELFOGHATATLAN, DE EZ vezetett a halálához: NYUGODJÉK BÉKÉBEN!


Ez a szomorú történet amerikai, de más országokra is igaz, hogy 2008 óta szinte alig tudnak az emberek megélni, és a kimerültség nagyon tragikus dolgokhoz vezet. Ez a lány meghalt. Maria Fernandes, Newark, New Jersey-ben, dolgozott négy munkahelyen, köztük két különböző Dunkin Donuts üzletben.
A kettő között ingázva, ő gyakran parkolt nyilvános helyeken, hogy szundíthasson egyet a kocsiban. és. Mindig volt egy kanna benzin a kocsiban, mert az ingázás közben nem akart tankolni sem, azzal is időt vesztett volna. Múlt héten a lány beállt egy WaWa kisbolt parkolójába, hogy pihenjen kicsit. Amikor órák múlva is ott volt a kocsiban, a bolt dolgozói hívták a mentőket, akik feltörték az autót, és kiderült, Fernandes halott volt már. Fernandes az autóban levő szénmonoxid és benzingőz keverékének belégzésétől halt meg. A kanna kiborult, amíg aludt. A tragikus baleset a helyi újság szerint azért következett be, mert annyira hajszolt volt a lány, hogy képtelen volt már normális döntéseket hozni.A lap szerint 2008 óta rengetegen kerültek ennyire nehéz anyagi helyzetbe. Forrás
loading...