Header Ads

Géza bácsi 76 évesen pizzafutárnak állt, mert már a gyógyszereit is alig tudja megvenni, ami ez után történik, arra nincsenek szavak.. - Tényleg ILYEN aljas országban élünk?!


Ha egy pizzafutárra gondolunk, általában egy fiatalabb, 20 év körüli srác jut eszünkbe, akinek még semmilyen nehézséget nem okoz, hogy villámgyorsan eljuttassa a még meleg, finom, friss étket a megrendelőkhöz. Ez a bácsi, Kovács Géza (Budapest) azonban 76 éves korában kényszerült pizzafutárnak állni, mert nyugdíja arra sem volt elég, hogy megfelelően étkezzen és ki tudja fizetni a gyógyszereit.
Heti 30 órában dolgozott, és naponta kb. egy tucat címre szállította ki a pizzát, így többek között ahhoz a tehetősebb fővárosi családhoz is, amelynek tagjai influencerként jelentős követőtáborral rendelkeznek az Instagrammon és a TikTokon is. A bácsi erről mit sem tudott, a jó szívű család azonban úgy döntött, hogy segít neki, hogy ne kelljen a 77. életévéhez közel is még ilyen kemény munkát végeznie csupán azért, hogy fenn tudja tartani magát.
Nagyszabású gyűjtést rendeztek a követőik között, és egy igen jelentős összeg, közel 4 millió Ft gyűlt össze. Az alábbi megható videón az látható, amikor átadják a bácsinak a borítékot, benne a pénzzel. Amikor kibontja, szegény nagyon meghatódik, csak annyit képes kinyögni, hogy “nem is tudom mit mondjak, nagyon szépen köszönöm”. Forrás
loading...