Header Ads

OLYAT mondott Ferenc pápa Orbán Viktornak és a hívőknek, amit nem lehet megemészteni..! EZ kész döbbenet!!! ILYEN NINCS! FIGYELEM! Csak ERŐS idegzetűeknek:


Ferenc pápa a kamerák előtt mondta el a bizarr mondatokat. Sokak szerint az illuminátusok embere, és a legfőbb titkos feladata a keresztény "nyáj" elterelése Jézus felől... Lehet, hogy Ferenc pápa nem az, akinek hisszük? Mi van, ha maga az Antikrisztus? Egyre többen gondolják úgy, hogy lehet ebben az egészben valami. Hosszú idők óta mindig is Európai kötődésű pápája volt az egyháznak, a Vatikánnak.
Aztán Benedek pápa lemondása után, nem sokkal a migráns válság közepette érdekes módon megválasztanak egy nem európai kötődésű pápát. Egy pápát, aki azt mondja, hogy a bevándorlók a testvéreink és nővéreink, és szolidaritást kell vállalnia Európának. Nem csoda, hogy sokak szerint a pápa nem más, mint az illuminátusok embere. Az illuminátusok pedig azt szeretnék, ha Európa végleg meggyengülne, és szép lassan maga alá gyűrné az iszlám ideológia. Mivel az egyháznak komoly befolyása és hatama van, talán az sem véletlen, hogy szócsövévé válik az európai uniós vezetőknek.
A végső előkészítés megkezdődött. A nyáj elterelése Krisztus felől elindult. A pápa egyre meglepőbb kijelentéseket tesz, miközben a Vatikán szellemileg megsemmisül a különféle megalapozott pedofilvádak, sikkasztási ügyek között. Ferenc pápa nemrégiben újabb kijelentéssel sokkolta a közönségét. kamerák előtt, legalább 33.000 keresztény hívő előtt mondta el, hogy a Jézussal való közeli, "személyes" kapcsolatot kerülni kell, mert az nem csak veszélyes, de ártalmas is. Persze sokan úgy vannak vele, hogy ez csak egy a szövegkörnyezetből kiragadott mondat, és valójában a pápa ezzel egészen mást akart mondani. Tény, hogy elég félreérthető, azonban az már kevésbé, hogy a Vatikán egyik szóvivője is mondott korábban érdekes dolgokat.
Többek között azt, hogy jó lenne, ha a világ létrehozna egy egységes jogi tanácsot, egy olyan intézményt, mely a világon mindenhol felsőbbrendű jogkörrel rendelkezne. Ez pedig sokak szerint az Új világrend előkészítését vetíti előre. A próféciák, a Bibliában leírtak egyértelműen elmesélik, hogy a jövőben az Antikrisztus egy próféta képében fog megjelenni, akinek minden szavát szinte isszák az emberek. Talán maga Ferenc pápára tettek utalást több ezer évvel ezelőtt? Forrás
loading...