Header Ads

Ezt nagyon nem akartuk! Durva hőhullám érkezik: EKKOR tér vissza hazánkba is a 40 fokos kánikula!! EXTRÉM HŐSÉG TAROLJA LE EGÉSZ EURÓPÁT!


Időjárás: durva, de 40 fokos melegről szólnak a hírek. Két részre szakadt Európa: Európát két részre szakította az időjárás. Míg a nyugati régióban az átlagosnál 8-10 fokkal melegebbet mérnek, addig a keleti, északkeleti részen sarkvidéki eredetű levegő okoz dermesztő hideget. Itt a 10 fokot is alig éri el a nappali hőmérséklet, viszont 39 fokot is mértek pár napja.
Magyarország pont a kettő közé esik, így nálunk kellemes meleg alakult ki, reméljük a folytatás is ilyen lesz számunkra. Olyan hőség lesz, amiben már dolgozni sem lehet – óriási károkat okoz majd: Köztudott, hogy extrém hőségben lehetetlen ugyanannyit dolgozni, min más normális környezeti viszonyok között, ezért nagy a veszélye annak, hogy a globális felmelegedésnek köszönhetően nagyon komolyan visszaeshet a termelékenység.
Természetesen könnyebben alkalmazkodhatnak a változásokhoz a gazdagabb országok, pedig javarészt épp ők a felelősök a globális felmelegedésért, de a szegényebb országok igencsak nagyot bukhatnak.
loading...