Header Ads

KIDERÜLT! Ez a "férfi" volt, aki Tóth Gabi gyermekének a halálát kívánta! Közzétették a profilját! Az egész ország ledöbbent ki Ő! (fotók!) Te is ismered! Ez nagyon DURVA:


A közelmúltban keresztény köntösbe öltöző Tóth Gabi kivívta az ország egyik felének utálatát, míg a magát nemzetinek nevező oldal hirtelen rajongani kezdett érte. A pápa előtt is éneklő, dalszövegét a szentatya kedvéért finomító énekesnő férje, Krausz Gábor viszont most olyan jelenségre hívta fel a figyelmet, amely már túlmegy minden határon. Egy férfi ugyanis ezt kommentelte valamelyik hír alatt – borzasztó helyesírással, de azt korrigáltuk:
Amúgy remélem, megdöglik a gyereke a Tóth kurvának. Krausz Gábor – aki az illető Facebook-profilját is kitette – szerint ez az évek óta tartó gyűlöletkampány, karaktergyilkolás, hiteltelenítés következménye. Amikor több százezer követővel bíró, magukat “elfogadónak” nevező ismert emberek uszítanak, amikor több tízezer követővel rendelkező magukat “független-liberális” médiumnak nevező mocskos szennyes férges lelketlen “újságírók” dobják oda az embert a kommentelésre éhező frusztrált “emberek” elé, megrendelésre, hogy tessék…. Mit gondolsz róla? Na akkor van az, hogy ilyen zsolt félék nyílvánulnak meg - írja Tóth Gabi férje, akit többen biztatnak, hogy tegyen feljelentést. A férfi fotója alább tekinthető meg:
Forrás
loading...