Header Ads

Ez Döbbenet! Máris megtörtént??! Hisz még csak most volt az esküvő! Könnyfakasztó, amit Majoros Hajni posztolt! Nem lehet sírás nélkül végigolvasni:


Mint már megírtuk mesébe illő három napon át tartó lagzin fogadott hivatalosan is örök hűséget egymásnak Majka és gyermekei gyönyörű édesanyja, Hajni. Az esküvőről már a minap megszólaltak az egyik magazinnak, de Hajniban maradt még rengeteg kimondatlan gondolat, mondat. Nem várt vele tovább, máris megtörtént:
Instagram-oldalán bejegyzésében ki is írta magából. Érzelmes sorokkal vallott szerelmet férjének. „Köszönöm. Számodra ez a szó nagy jelentőséggel bír. S valóban, ez a szó nem lehet elcsépelt. A sok-sok köszönet és az azt kiváltó tett változtatja a másikat hálával telt emberré. Mert megtanultam, hogy a hála egy olyan érzet, melyet nem kell szégyellni, nem kell magamba zárni, és elbújtatni a másik elöl, mert esetleg gyengének tűnnék a másik szemében. Igen, jól ismersz és igen, azzá váltam, aki mindig is lenni akartam...
– kezdi Hajni bejegyzésében, amiben ír hitről, megbocsátásról, szerelemről, biztonságról. „...11 éve történt.. Azt mondják gombócból is sok, de ezekből az évekből nem az. Egyáltalán nem sok. Tudom, szerinted ez 100 évnek is megfelel. (...) Nem félek már semmitől, és senkitől, hiszen itt vagy mellettem, s ha kétségeim támadnak bármivel kapcsolatban, csak átölelsz és fülembe súgod, hogy minden rendben lesz Anya. Peti! Köszönöm és köszönöm. Mindig hálás leszek. Szeretlek mindörökké.
loading...