Header Ads

MOST érkezett! 2021. Szeptember 1-től már életbe léptek a következő SZABÁLYOK! Müller Cecília OLYAN nem várt ÉLETBEVÁGÓ bejelentést tett, amit MINDEN embernek BE KELL TARTANI!! NAGYON FONTOS!Müller Cecília megszólalt a harmadik oltásról: ezért van rá mindenképpen szükség: A koronavírus variánsai okozhatják az új megbetegedések többségét, ezért egyes sérülékeny csoportoknál indokolt a harmadik oltás - mondta el az országos tisztifőorvos a közmédiának kedden.
Müller Cecília közölte: a harmadik oltás felvételét elsősorban időseknek, krónikus betegségben szenvedőknek, legyengült immunrendszerű betegeknek ajánlják. Müller Cecília: a vírus variánsai miatt indokolt a harmadik oltás. Hozzátette: a szakmai ajánlás szerint aki első két oltásnak vektorvakcinát kapott, az elölt vírust tartalmazó vagy mRNS-vakcinát kaphat emlékeztetőül és fordítva, de az is lehetséges, hogy valaki ugyanazt az oltást kapja harmadikként, mint amilyennel az alapimmunizálása történt - fűzte hozzá.
Megjegyezte: a fertőzésszámok ugyan alacsonyak, de mostanáig 58 esetben azonosították a koronavírus delta variánsáta magyar mintákban. Nincsenek kétségeik afelől, hogy ez a variáns veszi át a "vezető szerepet" és ez okozza majd a megbetegedések 80-90 százalékát - írja az MTI.
loading...