Header Ads

1 perce érkezett! Zacher Gábor teljesen KIAKADT, meglepő bejelentést tett, ami MINDEN Magyart érint!! ÉLETBEVÁGÓ!! ERRŐL JOBB HA TE IS TUDSZ:


A betegek 95 százaléka az oltatlanok közül kerül ki – mondta Zacher Gábor az RTL Klubnak. A hatvani kórház sürgősségi osztályának főorvosa azt mondta: zárt térben ismét kötelezővé tenné a maszkviselést. Mindent el kell követni a fertőzés átadásának megakadályozása végett – szögezte le, felsorolva a maszkviselésnek, a távolságtartásnak, a felületek (például a mobiltelefonok) rendszeres fertőtlenítésének, valamint a kézmosásnak a szükségességét.
Elmondta, hogy országszerte, „nyugattól keletig, déltől északig intenzív osztályokon, sürgősségi osztályokon” dolgozó kollégáival gyakran beszélnek arról, hogy mi a helyzet. Minden ismerőse arról számolt be, hogy egyre több beteget kell koronavírussal felvenni a kórházakba. A főorvos szerint fel kell venni az oltást, hogy ne kapjuk el a mutáns mutánsának a mutánsát. És ezeknek [az eseteknek] a 95 százaléka a nem oltottak közül tevődik ki. És hát ez gáz – mondta. Forrás: RTL klub híradó.

loading...