Header Ads

TRAGÉDIA! GYÁSZOL az ország: Megtalálták a 6 napja eltűnt kisfiút.. Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog következett be.. Szörnyű, de EZ történt pontosan:


A mostohaanyja órákat várt, mielőtt bejelentette volna az eltűnését. A halál okát nem tudták megállapítani. Felfoghatatlan tragédia történt a kansasi Wichita egyik otthonában. Egy mostohaanya arra ébredt fel, hogy eltűnt 5 éves kisfia a szobájából. Emily Glass azt mondta a rendőröknek, hogy miután felébredt a szundikálásból, akkor vette észre a kisgyermek eltűnését.
De a 26 éves nő órákat várt, mielőtt segítséget kért volna a 911-től. Hat nappal később a kisfiú holttestét egy híd alatt találták meg. A boncolás során nem tudták megállapítani, hogyan halt meg Lucas Hernandez, mivel a bomlás előrehaladott állapotban volt. Lucas maradványait felfoghatatlan módon a ruhája tartotta össze. A halál módját és okát bizonytalanként tüntették fel.
Az elvégzett röntgenvizsgálatok nem találtak semmilyen csontvázsérülést – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online. „Törmeléket, gallyakat, kisebb köveket és sarat, talajt találtak a testén, ami összesen 9 kilót nyomott. Az egyetlen mély, lágy szövet, ami a testén maradt, az az alsó végtagjain volt. A jelentés szerint a nyelvcsont és a gégeporcok nem azonosíthatók” –árulta el az orvos szakértő.
loading...