Header Ads

Szomorú hírre ébredtünk: Megtörtént az elképzelhetetlen! Nagyon rossz hírek jöttek Bodrogi Gyuláról! Drámai hír jött! Szörnyű hír érkezett!


Most jött a rossz hír Bodrogi Gyuláról. Ezt közölte az orvos: Bodrogi Gyulának komoly pihenésre és szünetre van szüksége, miután kiderült, hogy balesete után jobban megsérült, mint elsőre hitték. Az orvos közölte a rossz, hírt, miszerint többről van szó zúzódásoknál: elrepedt a bordája. Szerdán végül mégis felkerestem az orvost.
A panaszim miatt megröntgeneztek és megultrahangoztak: kiderült, elrepedtek a bordáim– mesélte a Borsnak a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, aki ki is kapott kicsit az orvostól, amiért nem kért azonnal segítséget a balesete után. – Az a lényeg, hogy már jó úton haladok. Bár így sem álltam le a munkával, de ahhoz, hogy a fájdalmain teljesen elmúljanak, türelemre van szükség.
Míg az elején több fájdalomcsillapítót kellett szednem, most már egyre kevesebb tablettához kell nyúlnom. Ez egy ilyen dolog, hogy ami megrepedhet, meg is reped – mondta a legendás színész, akinek legnagyobb támasza, segítsége Vass Angéla, akivel már 43 éve él boldog párkapcsolatban. Forrás
loading...