Header Ads

RENDKÍVÜLI! Nemrég jelentette be ORBÁN a Kossuth rádióban: TELJESEN ÚJ PÉNZ JÖN A NYUGDÍJASOKNAK és a CSALÁDOKNAK!! OLYAN PÉNZT kapnak KIVÉTEL NÉLKÜL, amire még nem volt példa hazánkban! Aki ezek után sem rá szavaz, az.. HIHETETLEN, hogy EZT meglépte a magyar kormány:


Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter rendhagyó módon szombaton tartott kormányinfót, melyen az afganisztáni magyar akció és a járványhelyzet mellett a gazdaságról is tett bejelentéseket. Mint a Blikk megírta, a Kormányinfón elhangzott, hogy Afganisztánban titkos magyar katonai akció zajlik.
A tájékoztatón ezen felül Gulyás Gergely beszámolt a járványügyi helyzetről is. Ezen témákról itt olvashat részleteket. Gulyás Gergely a gazdasági növekedésről is beszélt, illetve a nem várt mértékű növekedéshez kapcsolódó várható intézkedésekről. Ahogy az ismert, a magyar gazdaság a második negyedévben minden eddiginél magasabb, 17,9 százalékos - szezonális hatásokkal kiigazítva 17,7 százalékos gazdasági növekedést produkált.
Gulyás Gergely közölte, hogy a váratlanul magas gazdasági növekedés minden jel szerint lehetővé teszi, hogy a gyermeket nevelő családok számára az átlagbér erejéig a befizettt személyi jövedelemadót 2021-re vonatkozóan visszaadják. Illetve a mostani adatok alapján a növekedés lehetővé teszi, hogy - a mint Gulyás fogalmazott: "eddig soha nem látott mértékű" nyugdíjprémiumot tudnak fizetni. Ha a növekedés 4,5 százalék lesz, akkor 20 ezer forintot fizetnek, ha 5,5 százalék, akkor 40 ezret. Most hat százalék feletti növekedéssel számolnak - mondta Gulyás Gergely.
loading...