Header Ads

Pár perce érkezett! ITT a szörnyű igazság! SAJNOS ETTŐL lett rosszul Schobert Norbi! Beigazolódni a látszik az orvosok legnagyobb félelme.. Újabb drámai részlet derült ki Schobert Norbi állapotáról!


Schobert Norbi rosszullétéről újabb információk derültek ki: A fitneszguru tegnap délelőtt, ahogyan gyakran szokta, a kutyájukat vitte el megfuttatni, ám amikor hazatértek, rosszul lett, összeesett a ház előtt. Belegondolni is szörnyű, mi történt volna, ha Réka éppen nincs otthon és nem tud gyorsan intézkedni.– írja a Blikk. “Reggel futni ment Hacsival, ami napi rutinnak számít Norbinál.
Miután visszaért, rosszul lett, összeesett a ház előtt. Szerencsére Réka még éppen otthon volt, így azonnal segítséget hívott. (…) A gyors ellátásnak köszönhetően tudták stabilizálni Norbi állapotát” – tudta meg a bulvárlap egy közeli ismerőstől. – Norbi már jobban van, most szaladok be hozzá a kórházba. Bevallom, nagyon izgulok érte, többet most nem tudok mondani, de Réka majd beszámol a történtekkel kapcsolatban mindenről – mondta lapunknak az aggódó anyuka, akit a menye értesített a szörnyű hírről.
Korábban azaz 2012 november 30-án egy életmentő műtéten esett át, miután a szívét megtámadta egy baktérium, amely szívbelhártya-gyulladást okozott, ezért egy részt ki kellett vágni, amelyet egy teflon-anyaggal pótoltak. Az endokarditisz miatt Norbi napokon keresztül élet-halál között feküdt a kórházban, és bár a kritikus időszakon már túl van, továbbra is antibiotikumos kezelést kap egy a nyakába beültetett kanülön keresztül.

Másik nagy műtétje 2019-ben volt azaz két évvel ezelőtt feküdt kés alá, akkor a gerincét hozták helyre egy régi sportbaleset után. Most mindenki abban bízik, hogy mihamarabb felépül.
loading...