Header Ads

MOST érkezett! ÚJRA JÖN A VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV ÉS A kötelező maszkviselés?!! ÍGY VÁLTOZIK A TÖRVÉNY! ITT A PONTOS DÁTUM!! ÍME a RÉSZLETEK:


Hosszú stagnálás után most hét helyen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben. A virológus szerint hamarosan elér minket a következő hullám. - Hét helyszínen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben, ami azt jelenti, hogy innentől kezdve folyamatos emelkedés várható:
Nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Rusvai Miklós virológus, aki elárulta, hogy ezek alapján. IDÉN NEM OKTÓBERBEN, HANEM SOKKAL HAMARABB, TALÁN MÁR SZEPTEMBERBEN, VAGY AUGUSZTUS VÉGÉN BEROBBANHAT A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY KÖVETKEZŐ HULLÁMA. Mint azt a lapnak elmondta, vélhetően augusztus végén már észlelhető lesz az emelkedés, de az igazi növekedést majd a szabadságolási időszakok vége és az iskolakezdés hozhatja el.
- A vakcina arra jó, hogy kivédje a súlyos betegséget és az elhalálozást, éppen ezért nekünk is tudni kell különbséget tenni a fertőzöttek számának növekedése, valamint a súlyos betegek és a kórházban lévők számának növekedése között – emelte ki. Hozzátette azt is, hogy vélhetően szépen, lassan visszatér a maszkviselési korlátozás is, először tömegközelkedésen, majd a zárt helyeken, leghamarabb például a bevásárlóközpontokban.
- A következő lépés nagy valószínűséggel az oltottsági igazolvány visszavezetése lenne a zárt téri eseményeken és sporteseményeken, ami jó is lenne, amikor már szükséges lesz, a legutolsó intézkedés pedig bizonyos események tekintetében a létszámkorlátozás lehet – vélekedett. Forrás, Forrás
loading...