Header Ads

ÁTVERTÉK az egész országot?! Nem várt FORDULAT!! ÚJRA visszatalál egymáshoz Marsi Anikó és Palik László?! Döbbenetes AMI MOST kiderült róluk:


Bár már mindkettőjüknek új párja van, és szerelmesebbek, mint valaha, sokak számára még mindig felfoghatatlan a szakításuk, rengetegen bíznak abban, hogy egyszer még visszatalál egymáshoz Marsi Anikó és Palik László. A rajongók többsége még mindig nem adta fel a reményt, hogy egyszer újra egymás oldalán lássa az álompárt, és a Star magazin által megkérdezett Frabato mágus szerint erre minden esély megvan!
Az ismert mágus a lapnak elmondta, úgy látja, hogy idővel ismét fellobbannak a köztük lévő érzelmek, és 3-4 év múlva újra összejönnek majd. „Ha a számokat nézzük, az emberek életében hétévente történnek változások. Most ennek a ciklusnak a közepén tartanak, ami azt jelenti, hogy három-négy év múlva egy újabb hétéves ciklus ér véget. Akkor pont elérnek abba a korba, amikor lesz egy visszaforgás, visszatekintés az addigi életükre.
Így én a számok alapján valószínűnek tartom, hogy akkor vissza fognak térni egymáshoz – jelentette ki a Star magazinnak Frabato, hozzátéve, hogy a sztárpár kapcsolata már évekkel ezelőtt tönkrement, de a gyerekek miatt próbálták egyben tartani a családot. – Ugyancsak a ciklusváltás miatt arra lehet következtetni, hogy Anikó és László házassága valójában 3-4 éve ment tönkre, és azóta az útkeresés fázisában vannak.” – mondja Frabato, aki szerint sem Anikó, sem László új kapcsolata sem fog örökké tartani.
„Az elkövetkező években is támaszai lesznek a másiknak, adódnak a jövőben olyan helyzetek, amikor segítik egymást. Ez a közeli viszony alakulhat át közöttük néhány év múlva újra szerelemmé. Ismét feltörnek majd bennük a régi érzelmek, szép emlékek és vágyak.”
loading...