Header Ads

MOST jött a TRAGIKUS HÍR! Brutális baleset! Az 57-es úton nagyon csúnya tömegkarambol van. Nem fogják kitalálni, hogy ezúttal sajnos MI okozta EZT a ritka szörnyű, több emberéletet is követelő karambolt!! Csak ERŐS idegzetűeknek:


Hárman meghaltak egy balesetben, amely tegnap késő este történt az 57-es úton a Baranya megyei Kozármisleny határában. Két autó ütközött frontálisan, de mivel a balesetnek nem volt sem túlélője, sem szemtanúja, egyelőre nem tudni, miért következett be a tragédia. Villogó mentő- és tűzoltóautók, keresztben az útra leszálló mentőhelikopter és a felismerhetetlenségig összetört roncsok – ezt látták a baleset után érkező autósok.
Az 57-es úton ütközött össze frontálisan két személyautó a Baranya megyei Kozármisleny határában. - tudósított az ATV Híradója. – A tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben három személy volt érintett – nyilatkozta híradónknak a Baranya Megyei Katasztrófavédelem szóvivője, Sárkány Sándor. Elmondása szerint a két járművezető beszorultak autóikba, a tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki őket.
MINDKÉT AUTÓ SOFŐRJE 58 ÉVES VOLT, A GYORS BEAVATKOZÁS ELLENÉRE A MENTŐK MÁR NEM TUDTAK RAJTUK SEGÍTENI. MINDKETTEN A HELYSZÍNEN MEGHALTAK. Tóth Andor mentőtiszt szerint „egy hatvan év körüli férfit, aki súlyos koponya-, mellkasi illetve végtagsérülést szenvedett, bajtársaink ellátás után a pécsi sürgősségi centrumba szállítottak.” A harmadik sérültet még aznap éjszaka megműtötték, azonban olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett hogy a beavatkozás közben életét vesztette. A híradó által megkérdezett közlekedési szakember szerint ilyen esetekben, amikor nincs tanúja a balesetnek, a rendőrség igazságügyi műszaki szakértő segítségét kéri.
MEG FOGJÁK ÁLLAPÍTANI, KI OKOZTA A BALESETET– magyarázta Nagy László közlekedési szakjogáész. Ő úgy véli: ez feltételezhetően az a jármű, amelyik áttért a szembejövő sávba. Mikor megállapították a vétkest, az eljárást megszűntetik az elkövető halála miatt – tette hozzá. A rendőrség a továbbiakban a közelben található videokamerák felvételeit is vizsgálni fogja. Forrás: www.borsonline.hu
loading...