Header Ads

Most jött a MEGRENDÍTŐ hír! Sztrókot kapott Schobert Norbi! A családja teljesen összetört..! Szomorú, de ÍGY van most a fitneszguru:Az egész ország egyként aggódik Schobert Norbiért, mióta néhány napja kórházba került. A betegségéről eddig semmit nem lehetett tudni, most a fitneszguru édesanyja nyilatkozott a Blikknek. "Túl van az életveszélyen, egy enyhe lefolyású sztrókja volt, nem kellett műteni" – újságolta az aggódó Judit asszony.
Tegnap azonnal a kórházba sietett, hogy fia mellett lehessen és fogja a kezét. "Csütörtökön találkoztunk, bent voltunk nála, nagyon örült nekem is és Rékának is. A gyerekekkel telefonon beszélt, nekik azt ígérte, hogy hamarosan találkoznak. Gyorsan fel fog épülni, mert óriási akaratereje van, ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedik. Most már mindenki megnyugodott, én is, mert jól van a gyermekem.
Egykettőre kiteszik onnan a szűrét, ne heverésszen bent, várja otthon a családja" – tette hozzá Norbi édesanyja. Óriási nehézségeken van túl a család, az utóbbi napjaik csak aggodalommal teltek. Réka egy hosszú posztban köszönte meg az egészségügyi dolgozóknak, hogy gyorsan és hatékonyan végezték a munkájukat. "Tisztelettel és mérhetetlen hálával tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!" – írta közösségi oldalán tegnap Réka. – "Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. (...)
Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt." Forrás
loading...