Header Ads

MOST érkezett! Teljesen elszabadult a POKOL a parlamentben! Orbánnak csúnyán nekimentek!! Tettlegességig fajult a dolog!! Mentőt és rendőrt kellet hívni, mert annyira.. Döbbenetes MI és MIÉRT történt:


Durván elszabadult a pokol a parlamentben -Orbánnak nekimentek - Jakab Péter Orbánnak : "A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. Orbán Viktor ma reggeli beszédében jó híreket közölt, az ellenzék vezetői között mégis hatalmas visszhangot váltott ki az egyik kijelentése:
Ők most egyetlen mondata miatt támadják a miniszterelnököt.Mint írtuk, Orbán Viktor sok más mellett azt mondta: “Most újra kell indítani a gazdaságot, bennünket, a bérből élőket is megviselt a járvány. Én is ilyen vagyok. A vállalkozóknak is vissza kell nyerni a vállalkozókedvüket. Ez nem egyszerű” - tette hozzá, illetve arról is beszámolt, hogy a 2022-es költségvetés a gazdaság újraindításáról fog szólni. Ezen a mondaton akadt fenn Jakab Péter, majd Dobrev Klára is a Facebookon:
"És van bőr a képén. Orbán ma azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él. Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is." - írta Jakab Péter, tolvajnak nevezve a miniszterelnököt, azt pedig hazugságnak minősítette, hogy Orbán Viktor tudná, milyen az, ha valaki bérből és fizetésből él. "A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb.
Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is. - írja Jakab. Dobrev Klára is gyorsan beszállt Orbán ekézésébe: "Gúnyolódik a Sokakon, akiknek tényleg bérből és fizetésből kell megélni. De 2022-ben meglepetés fogja érni, mikor pont ezek az emberek fogják leváltani a fideszes Keveseket." - írta a DK miniszterelnök-jelöltje. Címlapkép:illusztráció Forrás
loading...