Header Ads

Most érkezett! GYÁSZ: Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Nyertes Zsuzsa: - "A pszichiátrián egy infúzióval akasztotta fel magát..."Most érkezett! Tragédia! Nyertes Zsuzsa: - A pszichiátrián egy infúzióval akasztotta fel magát:
Élete legborzalmasabb tragédiájáról számolt be Nyertes Zsuzsa egy, az eredetileg a menopauzáról szóló előadáson. A színésznő évekig képtelen volt beszélni az ügyről, most mégis nyíltan beszélt a megelőzés érdekében a tragédiáról. Akkoriban ért véget a házassága, ami nagyon megviselte.
Ez felgyorsította a menopauzát, az alacsony hormonszinttől pedig rossz állapotba került lelkileg. A pszichiátrián egy infúzióval akasztotta fel magát. Masszőr volt, tehát pontosan tudta, mit kell tennie ahhoz, hogy kioltsa az életét..
A színésznő ezzel a történettel szeretne segíteni mindazoknak nőknek, akik hasonlóan küzdenek a változó korral. Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! Forrás: Blikk
loading...