Header Ads

Meg van a HIVATALOS orvosi eredmény! EZT sokan nem akartuk hallani.. Csak ERŐS idegzetűeknek! Rettentő szomorú, de EZ okozta Schobert Norbi rosszullétét:


Drámai napokon van túl Schobert Norbert és családja, miután a fitneszguru múlt csütörtökön kutyasétáltatás közben rosszul lett és mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.­ Ahogyan azt édesanyja, Judit asszony a Blikknek korábban megerősítette, Norbi­ enyhe lefolyású sztrókot kapott, ám úgy tűnik, a család megnyugodhat.
A fitnesz­­­gu­ru egyre jobban van. Már üzent is lapunknak, s ha minden jól megy, ma haza is engedhetik a kórházból. – Gyorsan fel fog épülni, mert óriási akaratereje van, ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedik. Most már mindenki megnyugodott, én is, mert jól van a gyermekem – bizakodott pénteken Norbi édesanyja.
A fitneszguru érdeklődésünkre rövid sms-üzenetben egyelőre időt kért arra, hogy maga mesélje el, hogy van, és persze azt, mi vár rá a közeljövőben a teljes gyógyulása érdekében. Egy biztos, feleségének, Rubint Rékának sem lehetett könnyű. Amikor csak tudott, a férje mellett volt a kórházban, de a hét végén az általa szervezett Alakreform tábor résztvevőit sem hagyta cserben.
loading...