Header Ads

LIPTAI CLAUDIA HÜLYÉNEK NEVEZTE A NYUGDÍJASOKAT, MERT AZOK... EZT hogy mondhatta élő adásban?!


A Nagy Duett műsorvezetője nem finomkodik élő műsorban sem, ha véleményt kell alkotnia. Liptai Claudia az első adásban még Pumped Gabot görényezte le, a második fordulóban pedig Szabó Ádám és Keveházi Krisztina produkciója után hülyézte le viccesen a nyugdíjasokat: A Nagy Duett: Liptai Claudia szerint Pumped Gabo egy igazi görény volt párjával. Az biztos, hogy nem viselkedett úriemberként.
Köszönjük szépen az egész nyuggerklubnak. Hát én azt gondolom, hogy a magyar egészségügy imidzsfilmjét láthatták, hogy miért ilyen nehéz az egészségügyben dolgozni. Mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a nyugdíjasklubban – poénkodott Liptai, aki a mondandója végén talán már maga is érezte, hogy nem volt szerencsés a megfogalmazás. A kommentelők azonnal neki is estek. Volt, akit már az is felháborított, hogy nyuggernek becézte a nyugdíjasokat, de a hülyézéstől mindenkiben felment a pumpa:
Liptai kifiguráz szinte mindenkit! Végképp kiverte nálam a biztosítékot, mikor azt mondta “hülye nyugdíjasok”. Claudiának a nyilvános sértegetés után, nyilvánosan bocsánatot kellene kérni a nyugdíjasoktól! Klaudia szerint a “hülye nyugdíjasok…” Én nem vagyok nyugdíjas, de ez azért durva volt. Klaudia miért nyuggerezik?! Nem vicces! forrás
loading...