Header Ads

Pár perce jött a hír! HATALMAS TRAGÉDIA! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt a kicsi Szabina! Lesújtó, hogy éppen Ő ment el! Feldolgozhatatlan MI történt a lánnyal:


Vízbe fulladt a hétvégén egy 22 éves lány Gödnél. Szabina a 15 évvel idősebb barátjával, Leventével vett részt egy kiruccanáson. Némi italozás után merészkedett vízre egy gumicsónakban, ám az élete elején levő nő beleesett a folyóba. Élete egyik legszebb nyaralására készült Szabina. A fiatal lány holttestét órákig keresték a búvárok..
Nem élte túl a kalandot: Szabinának nem volt éppen könnyű gyermekkora, az ismerősei szerint egy darabig otthonban is élt. A fiatal lány számára valóságos csoda volt, hogy a munkahelyén megismerhette a 37 éves Leventét. A barátságuk hamar szerelemmé erősödött, és nem sokkal később össze is költöztek. Ugyan voltak, akik a 15 éves korkülönbségük miatt nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, ők ezzel nem törődtek, és már az esküvőn és a gyermekvállaláson gondolkodtak.
A hosszú hétvégén eredetileg biciklis túrára szerettek volna menni, de végül úgy döntöttek, hogy a napos időre való tekintettel inkább egy víz közeli táborhelyet választanak a baráti társaságukkal. Göd mellett döntöttek. Velük tartott Levente egykori barátnője is, aki szinte az egész tragédiát végignézte. „Nagyon jól éreztük magunkat, de szombat délután Levi és Szabina elmentek romantikázni. Levi ugyanis hozott egy felfújható gumicsónakot. Abba ültek bele ketten. Egy idő után valamiért felborultak, és mindketten a vízbe estek” – mondta a közeli barát, hozzátéve: a körükben tudták, hogy Szabina egy heves rosszullétekkel járó betegség­ben szenved.
Most arra gyanakodnak, talán ez is hozzájárult, hogy a lányt nem lehetett megmenteni. „Miután a csónak felborult, Leventét a közelben tartózkodók hamar kihúzták. Aztán segítséget hív­tak. Rendőrök és búvárok is keresték Szabinát, de éjfél körül kifogyott az oxigénpalackjuk, ezért a munkát fel kellett függeszteniük” – csuklott el a Borsnak nyilatkozó közeli ismerős hangja. Majd erőt vett magán és így folytatta: „A vőlegényemmel most ma­gunkhoz vettük Leventét. Mi is alig tudunk vele kommunikálni, hiszen egyfolytában sír. Szörnyű őt ilyen állapotban látni.
A munkahelyére is mi telefonáltunk, hogy bejelentsük, nem tud bemenni dolgozni” – árulta el a volt barátnő. Levente eközben azt mondogatta, bárcsak őt kellene inkább keresniük. A lány holttestét csak vasárnap délelőtt találták meg. A férfi most magát hibáztatja a kedvese haláláért. A barátok most azt tervezik, hogy együtt fizetik ki Szabina temetését.
loading...