Header Ads

Hatalmas NEM VÁRT dolog derült ki Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról!! Szegény Andrea EZT nem így tervezhette.. EZ nagyon DURVA! - Ön gondolta volna?!


Ki így, ki úgy vélekedik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közelgő házasságáról. Egy biztos, mindenkit érdekel, és van véleménye róla. A legnagyobb kérdés, hogy lehet feldolgozni azt a vagyoni különbséget, ami kettejük között van. Várkonyi Andrea ismert, keresett műsorvezető, aki jó életszínvonalon él-élt, ám mégis nehéz összevetni mindezt Mészáros Lőrinc közel 500 milliárdos vagyonával.
A Star Magazin által megkérdezett Magyar György ügyvéd szerint ilyen esetekben szinte elkerülhetetlen a házassági szerződés. “Nyugaton már bevett szokás, , de itthon is egyre jellemzőbb az esküvő előtt házassági szerződést kötni. Én mindenkinek ajánlom, főként olyan esetekben, amikor a felek közül valaki jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint a másik.
Ha pedig valamelyik félnek már nem az első házassága köttetik, és az előző kapcsolatából esetleg gyerek is született, aki kiskorú,nagyon ajánlom. A szerződés lényege, hogy a házasság idején megszerzett vagyon váláskor nem fele-fele arányban osztódik, hanem úgy, ahogy azt előre leszögezték a dokumentumban.”
loading...