Header Ads

Figyelmeztet a főorvos: "A 4. hullám alatt teljesen mellőzzük a csókot és viseljünk maszkot szeretkezés közben is, mert csak így kerülhetjük el, hogy.."


Dr. Theresa Tam szerint megtehetjük a megfelelő védőintézkedéseket akkor is, ha sze@uális kapcsolatot tartunk fenn, ehhez mindössze az szükséges, hogy: Ne csókolózzunk a partnerünkkel és a nemi aktus közben is viseljünk védőmaszkot. Ki kellene hagyni a csókolózást, és érdemes lenne megfontolni a védőmaszk viselését az aktus közben is.
Véli Dr. Theresa Tam kanadai főorvos és járványügyi szakértő, aki szerint továbbra is az jelenti az emberek számára a legnagyobb védelmet a vírus ellen, ha minimális szintre csökkentik a sze@uális érintkezést a világjárvány időszaka alatt, különösen a legerősebb delta variáns idejében. A főorvos szerint kevés az esélye annak, hogy a koronavírus a sperma vagy a hüvelyváladék által átterjedjen az egyik emberről a másikra, de a csókolózás sokkal nagyobb arányban veszélyeztetheti a parterünket – írja a Transindex.
A főorvos elismeri, hogy a sze@uális egészség nagyon fontos az emberek életében, ugyanakkor úgy véli: Az emberek megtalálhatják annak a módját, hogy úgy éljék meg a fizikai intimitást, hogy közben megtegyenek minden járványügyi óvintézkedést. Forrás: ma.hu
loading...