Header Ads

Ennyi idő után VÉGRE KIDERÜLT! ITT van a HIVATALOS rendőri közlemény! Csak ERŐS idegzetűeknek: BRUTÁLIS, DE EZ történt PONTOSAN a 3 éve eltűnt VV Fannival!!


Hivatalos rendőri közlemény: Ez történt VV Fannival: A Blikk értesülései szerint a rendőrség Novozánszki Fanni – a televízióból ismert becenevén VV Fanni – hajszálait találták meg a lány meggyilkolásának ügyében gyanúsított férfi vidéki házában. A lap informátora szerint a rendőrök már azt is tudják, hogy pontosan mi történt:
A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött.
Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja. Szavai szerint a férfi ezután rakhatta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába. Valószínűleg azt a pénzt kereste, amit a fiatal lány vett ki nem sokkal korábban a bankból, de az is lehet, hogy rendet rakott a nappaliban, ugyanis a gyanú szerint ott dulakodtak.
Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentés után letartóztatták B. Lászlót, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak.
loading...