Header Ads

Élve temették el 7 éves fiukat, mert az nem tudott helyesen idézni a Bibliából! De a legszörnyűbb dolgot csak utána tették egy szem gyermekükkel, mégpedig EZT: - Ön mit tenne velük?!


7 éves gyermeket arra kényszerítették, hogy egy 20 kg-os rönköt cipeljen 2 órán keresztül, egy héten át minden nap, mivel nem tudott jól memorizálni verseket a Bibliából. Állítólag a 15 éves fiú testvére folyamatosan felügyelte a büntetéseket és rugdosta is öccsét. Emellett arccal egy pocsolyába kellett feküdnie, miközben a családtagok átgyalogoltak rajta.
A napokig tartó büntetések után a brutális család eltemette Ethan-t az ő “saját kis hó koporsójába”. A boncolási jegyzőkönyv szerint a kisfiú halálát több tényező együttes fennállása okozta, mint a kihűlés, bordatörés, mellkast, hasat és fejet ért traumák. Timothy és Tina nem biológiai szülei voltak Ethan-nek.
Az eseményt követően Timothy-t gyilkossággal és gyermek elleni erőszak elkövetésével, feleségét gyermek elleni erőszak elkövetésével és testi sértés megelőzésének mulasztásával vádolták meg. A 15 éves féltestvért, aki felügyelte az egészet, gondatlanságból elkövetett emberölés vádja alá helyezték. Forrás
loading...