Header Ads

ELKÉSZÜLT Várkonyi Andrea 900 nm-es palotája! EZ valami döbbenet! ÍGY néz ki kívül-belül Várkonyi és Mészáros Lőrinc 3 milliárdos álomotthona!! Atyaég, mi van ott! - Ön élne benne!? FIGYELJÉK csak: (VIDEÓ!)


Mészárosék tudnak élni, közben egy ország alig tud máról holnapra élni… A 444 információ szerint a Várkonyi–Mészáros álomotthon egy közel 900 négyzetméteres, 186 négyzetméteres szaunával… Valamint egy 14 méteres feszített víztükrű úszómedencével ellátott wellnessrésszel, teremgarázzsal rendelkező örökpanorámás épület.
A Blikk által megkérdezett ingatlanos szerint a ház csak az elmondottak és a külső alapján alsó hangon kétmilliárd forint… Azonban mindennel együtt a 3 milliárdot is elérheti. htaalmas kerítések veszik körül, mintha valami erődítmény lenne. Andrea kislánya egy 130 négyzetméteres önálló birodalmat kap, benne mindennel, amelyre egy tinédzser vágyhat…
De például a tetőteraszra kerülő hatalmas jakuzzit egyenesen Olaszországból hozatják. Még arra is figyelnek, hogy ne legyen megerőltető egy ekkora házban az emeletek között közlekedni, ebben egy belső lift segít majd – tudta meg a Blikk a munkálatokat végző cégek egyikének munkatársától. Mit gondoltok? Miért kell ezzel a kacsalábon forgó palotával hergelni egy világjárvány és világválság kellős közepén a közvéleményt és a minimálbérért dolgozó leszegényedett átlagembert? Lentebb megtekinthető a felvétel is:
loading...