Header Ads

DRÁMAI hír! Tóth Gabit azonnal mentővel kórházba vitték és megműtötték! Érte imádkozik most mindenki!! SZÖRNYŰ ami vele történt:


Életmentő műtétet hajtottak végre Tóth Gabin: "Egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy dolgod van, és visszatértem" Tóth Gabi mindössze 18 éves volt, amikor egy életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Az énekesnőnek túlvilági élménye volt, míg a műtőasztalon küzdöttek érte.
A nemrégen kényszerbetegségéről nyilatkozó Tóth Gabit belső vérzéssel és tüdőembóliával szállították kórházba. Az énekesnő az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust előkészítő kerekasztal-beszélgetésen mesélt az első „isteni" élményéről, ami csak másfél évvel később tudatosult benne- írja a Ripost. „Akinek beszéltem az átélt élményekről, azt mondta: hallucináltam vagy álmodtam.
Úgy éreztem, mintha valaki felemelt volna, és megszűnt bennem a félelem. Megkérdezték tőlem, hogy mit szeretnék. Azt feleltem, nekem itt nagyon jó. Egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy dolgod van, és visszatértem" – mesélte Gabi. Forrás
loading...