Header Ads

Anyukájával osztozik saját férjén EZ a fiatal magyar feleség, igen még ABBAN is..! A kamera előtt sem szégyenlősek.. A VIDEÓN amit közzétettek leesett az állunk:


A TikTok videó nagy felháborodást keltett a közösségi oldalon. Tudod, hogy teszem boldoggá a férjemet? Engedem, hogy játsszon az anyámmal. Én ilyen feleség vagyok – mondja el Kitti a videójában, melyet nem fogadott szó nélkül az internet népe.
A videón az látszik, ahogy Kitti beszél bele a kamerába, míg a háttérben férje hátulról megöleli a lány fiatalos, csinos édesanyját, aki kicsit a férfihoz is dörgöli magát. Sokak nem is tudják megérteni, hogy létezhet ilyen kapcsolat és csak meglepettségüket fejezik ki a kommentek között, vannak azok olyanok, akik nem voltak restek hol vulgárisabb, hol kissé szofisztikáltabb stílusban véleményt formálni. Ez kell nektek, fertő – írta egy magyar kommentelő.
“Nagyon remélem, hogy ez az egész csak egy vicc” – fejezte ki meglepettségét egy felhasználó, míg egy másik teljesen felháborodott azon, hogy ez az egész mennyire természetellenes.
Forrás: Noizz.hu
loading...