Header Ads

RENDKÍVÜLI! Visszatért Müller Cecília! OLYAN nem várt ÉLETBEVÁGÓ bejelentést tett, amit minden embernek BE KELL TARTANI! FONTOS! Déltől már életbe léptek a következő SZABÁLYOK:


RENDKÍVÜLI! Visszatért Müller Cecília! OLYAN nem várt ÉLETBEVÁGÓ bejelentést tett, amit minden embernek BE KELL TARTANI! FONTOS! Déltől már életbe léptek a következő SZABÁLYOK:A következő napokban várható tartós hőség miatt déltől hőségriadót rendelt el Müller Cecília országos tisztifőorvos.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-hez eljuttatott közös közleménye szerint a tisztifőorvos péntek éjfélig rendelte el harmadfokú intézkedését az ország egész területére. Kiemelték:
Az átlagosnál melegebb időjárás megterheli az egészséges szervezetet is, bárkinél okozhat egészségügyi panaszokat. Felhívták a figyelmet arra, hogy az ország felében jelenleg is tűzgyújtási tilalom van érvényben, az ott lévő erdőkben és azok kétszáz méteres körzetében még a kijelölt helyeken sem szabad tüzet gyújtani.
loading...