Header Ads

RENDKÍVÜLI!! Döbbenet ami kiderült Stadler Józsefről Két évvel a halála után! Háborog az ország!!! Az örökösök visszakapják a stadiont, és a milliárdokat! FIGYELJÉK az OKÁT:


Stadler József neve a rendszerváltás után lett országszerte ismertté. A juhászból lett milliárdos nevéhez fűződik az akasztói stadion megépítése, na és persze számos NAV-os ügy is. Stadler többször kerül összeütközésbe a törvénnyel, többször ült börtönben is, és végül még szeretett stadionját is levesztette.
Most a Ripost arról ír, holta után elégtételt kaphat az egykori vállalkozó. Barátai szerint ugyanis Stadler ártatlan volt, tisztára akarják mosni a nevét. A lapnak egyik ismerőse azt mondta, dokumentumokkal és videóval bizonyítják ártatlanságát, ezek ügyvédi letétben vannak. a bíróság hamarosan dönthet a stadion sorsáról is, amit a Stadler alapítvány szeretne visszakapni.
„Ha a jó Isten is úgy akarja, Józsi halálának 2.évfordulójára már a stadionban fogunk megemlékezni” – mondta György, aki szerint Akasztó szegényebb lett a vállalkozó nélkül.
loading...