Header Ads

Pár perce jött! Hatalmas tragédia: Tegnap a földön találták meg a 4 hónapos kisbabát a rendőrök, felfoghatatlan, amit az "édesapja" TETT vele: - Mit érdemel az ILYEN "szülő"?!


További szörnyűség, hogy a baba testvérei is életveszélyben voltak. Egy 4 hónapos csecsemő holttestére bukkantak Sülysápon. A Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai este egy bejelentést követően mentek ki egy sülysápi családi házhoz, ahol holtan találtak egy 4 hónapos gyermeket - írja a police.hu.
A haláleset körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja. A helyi lakosok szerint az alkoholista segélyből élő édesapát felbosszantotta, hogy a kisgyerek sír, pedig csak éhes volt, mivel nem adtak neki elegendő tápszert, mert az apa minden pénzt elvett az anyukától, és alkoholra költötte.
A putriban még volt további 3 gyermek, akik szintén alultápláltak voltak, de a legmegdöbbentőbb az, hogy nem volt fűtés, az esti órákban a rendőrök alig 8 fokot mértek a házban.Döbbenetes, hogy napjainkban valakik így képesek több gyermeket is elvállalni és még szomorúbb az oka, ami ehhez a szomorú tragédiához vezetett.. Mégis mit érdemel az ilyen "szülő"?!
loading...