Header Ads

Rendkívüli OMSZ riasztás!! Sajnos nagyon rossz hírt kaptunk a közelgő időjárásról! OLYAN jön, ami még nem volt Magyarországon! Erre készüljetek:


Kutatók szerint abnormálisan meleg lesz a következő négy évben. Az elmúlt években megszaporodtak a hosszú hetekig tartó, szinte elviselhetetlen meleget hozó nyári hűhullámok. Most kiderült, a következő négy évben még biztosan számíthatunk ilyenekre. A Mirror Dr. Florian Sevellec-t, a Southamptoni Egyetem kutatóját faggatta arról, mi vár ránk 2022-ig.
„Van egy új rendszerünk arra, hogy megjósoljuk a várható átlaghőmérsékletet, és úgy tűnik, a következő néhány év melegebb lesz, mint vártuk. Jelenlegi számítások alapján abnormális lesz a levegő hőmérséklete 2022-ig. Melegebb, mint amire egyébként is számítanánk a globális felmelegedés miatt. Ez a jelenség előidézhet durva trópusi jellegű viharokat is.”
Kiderült mi okozza ezt az embertelen pusztító hőséget! A globális felmelegedés okozza az egyre nagyobb hőséget – mondta Juhász Árpád geológus vasárnap az M1 csatornán az MTI szerint.A trend a magasabb hőmérsékleti értékek felé mutat a szakértő szerint. Juhász Árpád a műsorban elmondta, hogy az egész világon ki kell alakítani az alkalmazkodást az egyre nagyobb meleghez, például a mezőgazdaságban az extrém hőséget elviselő növényeket kell termeszteni.
A geológus szerint ha az emberiség nem változtat a szokásain, számítania kell a további fokozatos felmelegedésre. Globális felmelegedésnek a Föld átlaghőmérsékletének emelkedését nevezzük. Emelkedik a felszíni vizek és a troposzféra hőmérséklete. Az éghajlatváltozási keretegyezmény a globális éghajlatváltozás okának az ember tevékenységét nevezi meg.
loading...