Header Ads

Olyan DURVA titok derült ki Palik László új kapcsolatáról amire egy rajongó se számított!! EZ NAGYON KÍNOS...


Az egész országot sokkolta a hír, miszerint Palik László házassága nem csupán megromlott, de elvileg már a válást is előkészítették. El is képzelhetjük, mennyire megromolhatott ez a házasság, hiszen Palik László három éven keresztül töltött fél éveket Dominikán az Exatlon forgatása miatt, és tudjuk, hogy az egyik legutóbbi látogatásán már a válási papírokat vitte Palik Lászlónak.
Egyszóval bizonyos, hogy a felesége válni akar, de azóta fellebbentek olyan pletykák, miszerint kibékültek egymással, és most minden rendben közöttük. Ezt cáfolni látszanak azok a pletykák, amelyek arról számolnak be, hogy mindkettejükre rátalált az új szerelem. Mióta pedig ez a téma szóba került, a rajongók mást sem csinálnak, csak találgatnak, hogy ki lehet Palik László új szerelme.
A Blikk úgy tudja, hogy Palik László nem ment messzire a szerelemért, szívét az Exatlon korábbi versenyzője, egy nála jóval fiatalabb sportoló hölgy rabolta el. A Bors olvasóinak szavazatai szerint a szerencsés kiválasztott az a Cservenák Alexandra lehet, aki a második évadban a Kihívók csapatában versenyzett. A személyi edzőként dolgozó 30 éves Szandi idén ugyanis már a stáb tagja volt, szoros együttműködésben a műsorvezetővel.
Az is mellette szól, hogy Szandi imádja a gyerekeket, öt testvér mellett cseperedett fel. Ráadásul Palik fiait is ismeri, többször találkozott velük a forgatásokon.
loading...