Header Ads

OLTATLANOK FIGYELEM! VÁRATLAN DÖNTÉS születhet MA RÓLATOK!! El kell fogadnotok, ha tetszik, ha nem! MAGA Szentkirályi Alexandra jelentette be pár perce:


Magyarország a második Európában az átoltottság tekintetében. A kormány kérte, csak azok utazzanak külföldre, akik már mindkét oltást megkapták. Péntek reggel a Kossuth Rádió műsorában Orbán Viktor fontos változtatásokról fog beszámolni. Két témát már most ismertetett Gulyás Gergely. Az egyik a harmadik oltás kérdésköre, illetve az oltások kötelezővé tétele.
Felmerülhet, hogy bizonyos munkakörökben kötelezővé tennék az oltást. A magas átoltottság miatt nem jelent még meg a vírus negyedik hulláma, ez azokat éri döntően, akiket nem oltottak be. A negyedik hullám súlyossága a beoltottak számától függ majd. Gulyás Gergely közölte: a 12-15 éves kor közötti fiatalok 12 százaléka van beoltva. A 60-64 év között 67 százalék van beoltva.
A Delta variáns az idősebbekre a legveszélyesebb! Minden itthon engedélyezett oltóanyag hatékonysága 96% feletti. Azon vakcinák esetében, amelyek nem termelnek antitestet, 88 százalékban szintén védelmet nyújtanak. Gulyás Gergely szerint nagyon káros, hogy bizonyos politikai erők folytatják az egyes oltások elleni hangulatkeltést. A gyermekvédelmi törvény ügye nem függhet össze a helyreállítási alappal, az abban lévő pénz jár a magyaroknak. A tárgyalások jelenleg is folynak, az Európai Bizottság elnöke már látogatási időpontot is kért, de most visszakozott.
A gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban hazánk álláspontja nem változott. A kormány fontosnak tartja a kibocsátáscsökkentés globális kezelését, különösen azért, mert az EU az összes kibocsátás hét százalékáért felel. Célkitűzésként a jelenleginél nagyobb célokat is támogat, de a tagállamok többsége az eddigi vállalásokat sem tartotta be.
loading...