Header Ads

MOST érkezett! MEGTÖRTÉNT!! Orbán Viktor OLYAT jelentett be, amire még nem volt példa Miniszterelnöktől! - EZ vár ránk magyarokra a negyedik hullámban:


A miniszterelnök szerint januárban vagy februárban lehet népszavazás az általa gyermekvédelminek nevezett törvényről. BRÜSSZEL MEGTÁMADTA MAGYARORSZÁGOT: AZT KÉRI, HOGY VÁLTOZTASSUK MEG A GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYT, jelentette ki Orbán Viktor ma reggeli szokásos interjújában a Kossuth Rádióban. Mint fogalmazott: zsarolnak, fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárást indítanak. Szerinte azonban nem szabad engedni, ez a kérdés nemzeti hatáskör.
Brüsszel szerinte azt követeli, hogy engedjék be a szexuális nevelést célzó propagandát, az LMBTQ aktivistákat az iskolákba. Az ő felfogásukban ez az európai szabadságeszmény kiterjesztése, véli a kormányfő. (Az Európai Bizottság ugyanakkor azt állítja, hogy a magyar törvény diszkriminálja a szexuális kisebbségeket, például a melegeket, hiszen megtiltja a velük kapcsolatos ismeretterjesztő információk bemutatását a 18 év alattiak körében – a szerk.)
Orbán Viktort az nem érdekli, hogy a németek hogyan nevelik a gyerekeiket, de ragaszkodik ahhoz, hogy a magyarok gyereknevelésébe ne szóljon bele Brüsszel. A miniszterelnök utalt arra, hogy NEM SZERETNE OLYAN MESEKÖNYVET LÁTNI AZ ÓVODÁKBAN, AMELYEKBEN A HERCEG VAGY A LOVAG NEM EGY KIRÁLYNŐT, HANEM EGY KIRÁLYFIT MENT MEG, ÉS VELE HÁZASODIK ÖSSZE. „Nagyon nehéz hónapok előtt állunk” – fogalmazott a kormányfő.
Szerinte csak népi támogatással lehet kivédeni a brüsszeli támadást, ezért van szükség népszavazásra ebben a kérdésben. Reméli, hogy azt jövő januárban vagy februárban le tudják bonyolítani. A koronavírus negyedik hullámáról azt nyilatkozta, hogy Magyarország készen áll a harcra, felkészültek és elszántak vagyunk, jobban mint bármikor! Ezt a hullámot is sikeresen lefogjuk gyűrni, mint az előző hármat! MINDEN OLTÁS ÉLETET MENT! Ezt ne feledjék. - mondta Orbán Viktor. Forrás
loading...