Header Ads

MOST érkezett! Orbán DRÁMAI bejelentése LETAGLÓZTA az országot!! MEGVAN A PONTOS DÁTUM!! EKKORTÓL kezdve újra emelkedni fog a vírusos betegek száma és EZEKRE AZ ÚJABB KORLÁTOZÁSOKRA, SZIGORÍTÁSOKRA KELL KÉSZÜLNI:


Innentől fognak növekedni a koronavírusos esetek: a legjobb időszak már mögöttünk van: A járványügyi adatok jelenleg még kedvezőek hazánkban, de a szomszédos országok némelyikében már kezdenek ismét növekedni, és ez nálunk sem kerülhető el Vattay Gábor fizikus-statisztikus szerint.
A szomszédos országok némelyikében már növekedésnek indult a koronavírussal megfertőződöttek száma, erre hazánkban is számíthatunk. “A mostani volt a legjobb hétvége, innentől exponenciálisan emelkedni fognak a járványügyi számok” – erre számít Vattay Gábor. A járványügyi modellekkel is foglalkozó szakember úgy véli, szeptemberre már tízszer annyi esetszám lesz naponta, mint most.
Rusvai Miklós úgy véli, meg kell teremteni a lehetőséget a harmadik oltásra, Boldogkői zsolt virológus szerint azonban fontosabb, hogy azok kapjanak vakcinát, akiknek még egyetlen oltásuk sincs. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország jelenleg Európában, de ha szükség lesz rá, a harmadik oltás feltételeit is megteremtik – írja a Szeretlek Magyarország.
loading...