Header Ads

SÚLYOS családi dráma! Nem hallgat többé Damu Roland sógornője! Borzasztó gusztustalan dolgokat állít Damuról és lánya kapcsolatáról! ETTŐL önnek is felfordul majd a gyomra:


Damu Roland (45) mindent egy lapra tett fel: önálló esttel tért vissza, ám a szülői örömökből nem kér. Kislányát, Maját (3) egykori sógornője neveli születése óta, de hiába várja Katalin a jogerősen megítélt gyerektartást, a színész nem fizet, sőt, csaknem két éve nem is találkozott az óvodássá cseperedett Majácskával.-írja a Blikk.
Maja szépen cseperedik, már óvodás, de az apjával két éve nem találkozott, édesanyja ritkán látogatja. Katalin és Ica, a színész sógornője és anyósa neveli a kislányt születésétől fogva. – Roland két éve karácsony előtt látogatta meg a picit, jöhetne, de nem teszi két éve.. Sóhajtotta a rokkantnyugdíjas Kati, aki megkapta a gyámhatóság határozatát. – Eddig ideiglenes gyámja voltam Majának, de a szüleit alkalmatlannak találták a nevelésére, így családba adták, a teljes jogú gyámja lettem. Forrás: Blikk.hu
loading...