Header Ads

Országos botrány! Háborognak a rajongók! Marsi Anikó kitálalt! EZÉRT válik el Palik Lászlótól: Borzasztó gusztustalan dolgok derültek..! ETTŐL önnek is felfordul majd a gyomra:


Mint már megírtuk, Palik László elköltözött a családjától, Marsi Anikó maradt a gyerekekkel. Exatlon Hungaryval nemcsak a dominikai kalandok értek véget, hanem Marsi Anikó és Palik László 16 éve tartó házassága is. A Blikk egyik olvasóriportere a Normafánál ugyanis kiszúrta, hogy az egyik lakásba, ami eddig kiadó volt, beköltözött Palik László, aki azóta is egyedül tartózkodik az ingatlanban.
Sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele. Amióta ez kiderült, mindenki azt találgatja, vajon mi történhetett az álompárral, vajon az Exatlon Hungary miatti hosszú távollét ártott-e annyit a házasságuknak, hogy szétköltözés lett a vége. Lehet, hogy nekik lett igazuk. A Bors megtudta: a távolság és a kihűlt házaságuk ellenére egy ideig keményen küzdöttek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat. A lap információi szerint tévés berkekben már suttogtak arról az idei utazás előtt, hogy a sztárpár kapcsolatában gondok vannak, ezért sokan megkérdőjelezték, hogy a házasságuk kibír-e egy újabb féléves különlétet.
Főleg úgy, hogy míg a sportreality zajlik, Palik László saját bevallása szerint kizárja a külvilágot, minden gondolata a produkció körül zajlik. Anikó egy időre el is tűnt a képernyőről, szabadságra ment az év elején. Vélhetően ekkor próbálták valahogy sínre tenni a kapcsolatukat, de mindhiába. A lap úgy tudja, egy hónappal ezelőtt Anikó repülőre ült, kezében a válási papírokkal, és meg sem állt Dominikáig, ahol közölte Palikkal, hogy kész elválni – írja a Bors. Úgy tudni, a pár próbálja csendben lerendezi a szétválást, különös tekintettel arra, hogy óvják a gyerekeiket a megrázkódtatásoktól… Forrás: Bors
loading...