Header Ads

Országos botrány! Áll a bál! Gyomorforgató, ami kiderült? EZÉRT a nőért hagyta el Palik László a családját és gyermekeit? TE is tudod ki Ő!


Mint már megírtuk, Palik László elköltözött a családjától, Marsi Anikó maradt a gyerekekkel. Exatlon Hungaryval nemcsak a dominikai kalandok értek véget, hanem Marsi Anikó és Palik László 16 éve tartó házassága is. A Blikk egyik olvasóriportere a Normafánál ugyanis kiszúrta, hogy az egyik lakásba, ami eddig kiadó volt, beköltözött Palik László, aki azóta is egyedül tartózkodik az ingatlanban. Sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele.
Amióta ez kiderült, mindenki azt találgatja, vajon mi történhetett az álompárral, vajon az Exatlon Hungary miatti hosszú távollét ártott-e annyit a házasságuknak, hogy szétköltözés lett a vége? Egy a családhoz közel álló forrás szerint pedig egy bizonyos harmadik fél, egy Palik Lászlóhoz közel álló korábbi női kolléga (K. Tímea) is lehetett a válás okozója, a távolság és elhidegültség mellett. Lehet, hogy nekik lett igazuk? A Bors megtudta:
A távolság és a kihűlt házaságuk ellenére egy ideig keményen küzdöttek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat. A lap információi szerint tévés berkekben már suttogtak arról az idei utazás előtt, hogy a sztárpár kapcsolatában gondok vannak, ezért sokan megkérdőjelezték, hogy a házasságuk kibír-e egy újabb féléves különlétet. Főleg úgy, hogy míg a sportreality zajlik, Palik László saját bevallása szerint kizárja a külvilágot, minden gondolata a produkció körül zajlik. Anikó egy időre el is tűnt a képernyőről, szabadságra ment az év elején.
Vélhetően ekkor próbálták valahogy sínre tenni a kapcsolatukat, de mindhiába. A lap úgy tudja, egy hónappal ezelőtt Anikó repülőre ült, kezében a válási papírokkal, és meg sem állt Dominikáig, ahol közölte Palikkal, hogy kész elválni – írja a Bors. Úgy tudni, a pár próbálja csendben lerendezi a szétválást, különös tekintettel arra, hogy óvják a gyerekeiket a megrázkódtatásoktól… Forrás
loading...