Header Ads

Nyugdíjasok FIGYELEM! Bejelentették 2021 LEGJOBB hírét! Írja fel! 2021. JÚNIUSTÓL ÉLETBEVÁGÓAN fontos változások jönnek, amiről feltétlen tudniuk kell!


Novák Katalin: folytatódik a 13. havi nyugdíj visszaépítése: Folytatódik a 13. havi nyugdíj visszaépítése, annak összege jövőre már a félhavi nyugdíj összege lesz a nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülők számára - mondta el Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.
A kormány a koronavírus okozta gazdasági nehézségek ellenére is úgy döntött, hogy fokozatosan visszaépíti a 13. havi nyugdíjat, a gazdaság-újraindítási akcióterv részeként. Közölte, a jövő évi költségvetésben is benne van a fedezete a 13. havi nyugdíj következő részletének. Az intézkedés 2,5 millió embert érint Magyarországon. "Emellett bízunk abban, hogy jövőre is tudunk nyugdíjprémiumot fizetni, mert a gazdaság növekedése lehetővé teszi" - mondta a miniszter. "Jövőre is megbecsüljük a nyugdíjasokat" - tette hozzá Novák Katalin. A hivatalos bejelentés és a további részletek alább tekinthetőek meg:
loading...